Revoz ponovno zapošljava 300 radnika

Bez autora
Jun 29 2011

Slovenski Revoz, koji se bavi proizvodnjom nekih modela Renaultovih automobila, 29. kolovoza ponovno će uvesti polovičnu noćnu smjenu, zbog čega će zaposliti 300 radnika. Noćna je smjena ukinuta u svibnju kada je poduzeće imalo problema u opskrbi zbog potresa u Japanu. Tada je Revoz bio prisiljen otpustiti 520 radnika koji će sada imati prednost pri zapošljavanju. Podsjetimo, Revoz je u protekloj godini bio najveći slovenski izvoznik; kćerinska tvrtka Renaulta lani je izvezla ukupno 211.493 automobila u vrijednosti od 1,3 milijarde eura. Njezin je čisti poslovni rezultat prošle godine iznosio 18,6 milijuna eura.

Revoz ponovno zapošljava 300 radnikaSlovenski Revoz, koji se bavi proizvodnjom nekih modela Renaultovih automobila, 29. kolovoza ponovno će uvesti polovičnu noćnu smjenu, zbog čega će zaposliti 300 radnika.

Noćna je smjena ukinuta u svibnju kada je poduzeće imalo problema u opskrbi zbog potresa u Japanu. Tada je Revoz bio prisiljen otpustiti 520 radnika koji će sada imati prednost pri zapošljavanju.

Podsjetimo, Revoz je u protekloj godini bio najveći slovenski izvoznik; kćerinska tvrtka Renaulta lani je izvezla ukupno 211.493 automobila u vrijednosti od 1,3 milijarde eura. Njezin je čisti poslovni rezultat prošle godine iznosio 18,6 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik